צלוליטיס היא אחת מן התופעות הנפוצות בקרב נשים. צלוליטיס היא בעיקר בעיה אסתטית היוצרת מראה עור קערורי באזורים אסטרטגיים בגוף, כגון: ירכיים, מותניים, ישבן, בטן וזרועות הידיים, אולם היא עשויה לגרום במקרים חמורים יותר גם למחלות לב, שיגרון ועוד.
במדריך שלפניכם, נסביר מהו צלוליטיס מהן הסיבות להיווצרות הצלוליטיס וכיצד ניתן לטפל בבעייה.
צלוליטיס המכונה גם דלקת תת עורית, היא למעשה דלקת ברקמת החיבור התת עורית.
לעומת זאת, צלוליט הוא מצב רפואי המתאר הצטברות של תאי שומן, נוזלים וחומרי פסולת בשכבת העור התחתונה, כלומר בדרמיס ובהיפודרמיס, הצטברות אותה הגוף איננו מצליח לפרק ולסלק מן הגוף, עובדה הגורמת להיווצרות מראה לא אסתטי של גבשושיות קעורות על גבי שכבת העור החיצונית, המזכירה את מראה קליפת התפוז.
צלוליט עשוי להופיע באזורי הישבן, הזרועות, הבטן, הירכיים והמותניים והוא נפוץ בעיקר בקרב נשים. כשמונים וחמש אחוז מכלל הנשים באוכלוסיה (שמנות ורזות, צעירות ומבוגרות) סובלות מצלוליט.
באופן כללי, ישנם ארבעה שלבים של צלוליטיס:
צלוליטיס עשוי להופיע בגין הסיבות הבאות:
נשים הסובלות מצלוליט ומעוניינות לטפל בבעיה באמצעות הליך הסרת צלוליטיס, מתבקשות לבחור בין מגוון רחב של טכניקות טיפול חיצוניות ופנימיות, חלקן פולשניות יותר או פחות.
טיפולי שומן חיצוניים: הסרת צלוליטיס באמצעות טכניקות טיפול חיצוניות בלבד, כדוגמת שיטות הטיפול הבאות:
לסיכומו של עניין, עליכם לבצע סקר שוק מקיף ולהתייעץ עם גורמי מוסמכים ולבחור את שיטת הטיפול היעילה והמתאימה ביותר לתקציבכם ולגופכם, אשר תסייע להעלים את בעיית צלוליטיס.